NK in 2021 onderdeel Wielerdag voor bedrijven

“Na een zeer succesvolle eerste editie van het NK wielrennen voor bedrijven, kon er in 2020 door Corona geen volwaardig NK gehouden worden. Wel organiseerden we een Corona Ride die enkele duizenden euro’s voor het Rode Kruis opleverde én een super gezellige Wielerdag. Het succes van die Wielerdag en de resultaten van een enquête onder deelnemende bedrijven, hebben ervoor gezorgd dat we verschillende elementen van die dag terug willen laten komen in ons evenement in 2021.” Aan het woord is Jos Kaal, organisator van het NK en de Wielerdag voor bedrijven.

“In 2021 organiseren we op zondag 30 mei dan ook een Wielerdag voor bedrijven, waarbij het NK voor bedrijven in de vorm van een ploegentijdrit één van de onderdelen is. Verder is er voor ieder wat wils: van keiharde koers voor de echte renners tot een culturele route langs kasteel en terras voor de bourgondisch ingestelde fietsers. Ik denk zelf dat de sportieve toertocht ’s morgens het meest populaire onderdeel zal zijn, ook omdat daar een paar leuke challenges in zitten. Na de onderdelen naar keuze, rijdt iedereen die dat wil de ploegentijdrit, om vervolgens na te praten en te genieten tijdens een Finish Festival vol optredens, muziek, goede catering en een talkshow met bekende gasten.”

Op deze website is over alle onderdelen inmiddels informatie te vinden. Bedrijven die mee willen doen kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u ook nog mailen met info@nkwielrennenbedrijven.nl.

Foto: Leon van Bon