Informatie

De Wielerdag voor bedrijven voor 2021 is helaas afgelast. De hieronder te vinden informatie is daarmee gedateerd. Zodra de datum voor de editie van 2022 bekend is, zullen we de informatie up to date brengen. Lees hier meer over de afgelasting van de Wielerdag voor bedrijven en eventuele alternatieven.

Wielerdag voor bedrijven

Nadat in 2019 voor het eerst het NK wielrennen voor bedrijven werd georganiseerd, werd het evenement een jaar later door corona omgedoopt tot Wielerdag voor bedrijven. Dat bleek een succes. In 2021 zijn we, op zondag 6 juni, dan ook terug. Ditmaal met de Wielerdag voor bedrijven. Een sportief fietsfeest met je eigen collega’s, waarbij netwerken mogelijk is én bedrijven het ook tegen elkaar op kunnen nemen tijdens het NK wielrennen voor bedrijven, dat verreden wordt in de vorm van een ploegentijdrit.

Als je meedoet aan de Wielerdag voor bedrijven, kies je in de ochtend uit de Sportieve Toertocht, de Wilde Koers of de Culturele Toertocht. Ook is het mogelijk op de fiets naar het evenement toe te komen en zo CO2 te besparen.

Daarna kan iedereen die dat wil meedoen aan de NK Ploegentijdrit voor bedrijven. In deze ploegentijdrit wordt bepaald welk bedrijf Nederlands kampioen wordt.

Na de NK Ploegentijdrit voor bedrijven begint het Finish Festival, met muziek, optredens, de ‘kansloze talkshow’, aanwezigheid van bekende (oud-)renners en heerlijke catering die al (door je werkgever) is afgerekend bij inschrijving.

Programma 6 juni 2021

Het programma van de Wielerdag voor bedrijven ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit voor de komende editie:

08.00 uur: Ontvangst met koffie en koek (tot 09.00 uur)
09.00 uur: Kick Off met een bekende prominent
09.15 uur: Start Sportieve Toertocht
09.30 uur: Start Culturele Toertocht
09.45 uur: Start Wilde Koers
12.15 uur: NK Ploegentijdrit (tot 13.15 uur)
13.00 uur: Finish Festival open
16.00 uur: Huldiging en afsluiting

Alles wat je moet weten…

Onderdelen

De Wielerdag voor bedrijven bestaat uit meerdere onderdelen. Op de pagina daarover kun je informatie per onderdeel vinden.

Inschrijven

Je bent vast overtuigd om deel te nemen aan de Wielerdag voor bedrijven. Via deze pagina kun je jouw bedrijf inschrijven.

Reglement

Voor een aantal onderdelen, zoals de NK ploegentijdrit en Wilde Koers, is een reglement van toepassing. Deze volgt nog.