Helaas geen Wielerdag voor bedrijven in 2021

Wat hadden we hem graag georganiseerd dit jaar; de Wielerdag voor bedrijven. Helaas hebben we echter moeten besluiten dat er in 2021 geen evenement komt. We hebben alles geprobeerd, van het aanpassen van de formule tot het uitvoeren van sneltesten, maar we krijgen geen toestemming. En dus is er op 6 juni geen Wielerdag voor bedrijven. Het niet door kunnen laten gaan is een domper, maar we blijven ook enthousiast en strijdbaar. In 2022 hopen we jullie weer een fantastische ervaring aan te kunnen bieden!

Met de organisaties die al hadden ingeschreven, nemen we snel direct contact op om een en ander goed te regelen met elkaar. Uiteraard krijgt iedereen reeds betaald inschrijfgeld helemaal terug. We gaan ons daarnaast oriënteren op de datum voor de Wielerdag van bedrijven voor 2022. Zodra die bekend is, zullen we die zo snel mogelijk communiceren.

Andere opties
Aangezien we enthousiast blijven over samen fietsen, willen we jullie 4 mooie opties vanuit onszelf en onze partners voor de komende tijd niet onthouden:

1. Vrijdagmiddag rides Didam
We gaan zelf met regelmaat vrijdagmiddag rides houden vanuit Open Sportpark De Nevelhorst in Didam, door het mooie Montferland en omgeving. Data en details volgen, zodra er meer zicht is op corona versoepelingen die onbelemmerd organiseren mogelijk maken.

2. #Samenfietsen met collega’s van onze partner SamenOm
Ga tóch #samenfietsen: Meld je aan. Sluit je aan bij het #samenfietsen netwerk waarin verschillende bedrijven samen zorgen voor nóg meer fietsplezier. Binnen dit netwerk krijg je toegang tot het fietsstimuleringsprogramma van Love to Ride; een online platform met resultaat. #samenfietsen brengt dit programma tot leven door bedrijven te verbinden en de fiets-community te versterken. Hoe meer bedrijven zich aanmelden hoe lager de kosten.

De voordelen van deze samenwerking op een rij:
• Love to Ride is een turn-key, kosteneffectief programma dat bewezen heeft blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen en meer mensen op de fiets te krijgen met hun app en online platform
• Het Love to Ride-platform is een jaarrond programma met vier verschillende campagnes in de vorm van themamaanden, voor iedere fietser, en nog-niet fietser
• Draag bij aan CO2-doelstellingen door meer fietsverkeer en een maatschappelijke bijdrage in het planten van bomen via Trees for All
• Activeert de bestaande fietscommunity binnen jouw organisatie op een leuke manier en ga de Challenge aan met bedrijven binnen #samenfietsen, sta goed voorbereid aan de start van de volgende Wielerdag voor Bedrijven.
• Zorg voor een meetbaar resultaat van het project zoals het totaal aantal betrokken mensen en bedrijven, het aantal ‘nieuwe fietsers’ die nu regelmatig fietsen, de bespaarde CO2 uitstoot, enz.

Voor meer informatie over dit schitterende programma dat de fietsers in uw organisatie verbindt en stimuleert om meer te fietsen, neem contact op met Petra Hofs: petra@nlsamenom.org

3. Endless Summer Ride van de KNWU
Snak je door dit slechte nieuws naar een alternatieve uitdaging om voor te trainen? De KNWU organiseert op zaterdag 19 en zondag 20 juni de FONDO ENDLESS SUMMER RIDE: de langste rit van je leven in het langste weekend van het jaar. Ga jij de uitdaging aan? Check deze link voor meer informatie en schrijf je snel in, want 10 mei zijn de trainingen al gestart (later instromen is mogelijk).

Tip: met de code nkwielrennenbedrijven ontvang je 10% korting op je inschrijving

4. Verdien korting met deze mooie en uitdagende Challenge van Futurumshop
Dat kan via deze link.

Heel veel fietsplezier de komende tijd!!

Foto: Leon van Bon